Η εταιρεία μας διαθέτει έναν εκτενή, ιδιόκτητο στόλο υπερσύγχρονων, πολυτελών και πλήρως εξοπλισμένων τουριστικών λεωφορείων, minibus και minivan για ασφαλείς, αξιόπιστες και άνετες οδικές μετακινήσεις. Τα λεωφορεία μας είναι σχεδιασμένα για να καλύπτουν τις ανάγκες κάθε επιβάτη, είτε σχεδιάζει ένα ταξίδι μεγάλων αποστάσεων είτε απλώς μια σύντομη μετακίνηση. Στην εταιρεία μας, είμαστε υπερήφανοι που βρισκόμαστε στην πρώτη γραμμή των τεχνολογικών εξελίξεων στον κλάδο των οδικών μετακινήσεων.
Τα τουριστικά μας λεωφορεία διαθέτουν πολυτελή και αναπαυτικά καθίσματα, κλιματισμό, συστήματα ψυχαγωγίας, Wi-Fi, πρίζες φόρτισης (θύρες USB), και ενσωματωμένες τουαλέτες για να διασφαλίσουν ότι έχετε όλα όσα χρειάζεστε, ώστε η οδική σας μετακίνηση να είναι άνετη και ευχάριστη.

Η οδική σας ασφάλεια είναι η κορυφαία προτεραιότητά μας και γι’αυτό τον λόγο τα λεωφορεία μας συντηρούνται τακτικά από ειδικούς τεχνικούς, διασφαλίζοντας ότι είναι πάντα σε άριστη κατάσταση και έτοιμα για την επόμενη μετακίνησή σας, καθώς επίσης είναι εξοπλισμένα με τα πιο σύγχρονα συστήματα ασφαλείας, όπως το σύστημα αντιμπλοκαρίσματος των τροχών (ABS) και το αντιολισθητικό σύστημα των κινητήριων τροχών (ASR). Οι άρτια εκπαιδευμένοι και έμπειροι οδηγοί μας παρέχουν εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών και δεσμεύονται να διασφαλίσουν ότι η οδική σας μετακίνηση θα είναι άνετη και ευχάριστη. Είτε ταξιδεύετε για επαγγελματικούς λόγους είτε για λόγους αναψυχής, τα λεωφορεία μας αποτελούν την κορυφαία επιλογή για κάθε ανάγκη μετακίνησης σας. Με τον εκτεταμένο στόλο μας από λεωφορεία υψηλών ποιοτικών προδιαγραφών και τη δέσμευσή μας για την ικανοποίηση των πελατών μας, είμαστε βέβαιοι ότι μπορούμε να ξεπεράσουμε τις προσδοκίες σας και να σας προσφέρουμε μια μοναδική και ανεξίτηλη οδική ελληνική εμπειρία! √   Κλιματιζόμενα √   Θύρες USB √   Wi-Fi √   TV Monitor √    Μικροφωνικές Εγκαταστάσεις √    Αναπαυτικά Καθίσματα √    WC √    Συστήματα ΑΒS και ASR √    Ταξιδιωτική Ασφάλεια