Η UTC αναδεικνύει και προωθεί την ελληνική πολιτιστική κληρονομιά, υλική και άυλη, παρέχοντας στους ταξιδιώτες της την δυνατότητα πρόσβασης σε αυτήν μέσω των υψηλών υπηρεσιών μετακίνησης που προσφέρει. Είμαστε αφοσιωμένοι στο να παρέχουμε στους ταξιδιώτες μας κάτι περισσότερο από ένα απλό μέσο μεταφοράς. Οι υψηλής ποιότητας υπηρεσίες οδικών μετακινήσεων που προσφέρουμε έχουν σχεδιαστεί για κάθε “σύγχρονο Παυσανία”, που επιζητά να εξερευνήσει την Ελλάδα και τους μοναδικούς προορισμούς της και που επιζητά:

  • να έρθει σε στενή και ουσιαστική επαφή με τον τοπικό πληθυσμό, τα ήθη και τα έθιμα τους,
    να ακούσει τον συγκλονιστικό πλούτο ζωντανών και παλλόμενων άυλων τοπικών πολιτιστικών ιστοριών και αφηγημάτων,
  • «Κι αν σου μιλώ με παραμύθια και παραβολές είναι γιατί τα ακούς καλύτερα.» – Γιώργος Σεφέρης, Ο τελευταίος σταθμός
  • να δοκιμάσει τοπικές γεύσεις, όπως εμβληματικά φαγητά από την παραδοσιακή ελληνική κουζίνα καθώς και κλασσικά ελληνικά εδέσματα.

utc travel

Είτε θέλετε να επισκεφτείτε τα αξιοθέατα μιας ιστορικής τοποθεσίας, είτε επιθυμείτε να γνωρίσετε τα ήθη, έθιμα και τις παραδόσεις της Ελλάδας και των μοναδικών προορισμών της, είτε επιζητάτε να απολαύσετε μοναδικές τοπικές γαστρονομικές σπεσιαλιτέ, είμαστε εδώ για να σας παρέχουμε δυνατότητα πρόσβασης μέσω των κορυφαίων υπηρεσιών μεταφοράς μας και να σας βοηθήσουμε να δημιουργήσετε αυθεντικές και ανεξίτηλες ελληνικές ταξιδιωτικές αναμνήσεις.

utc travel bottom