• Νίκης 20, Σύνταγμα

UTC TRAVEL

Η εταιρία UTC δραστηριοποιείται στο χώρο του τουρισμού από το 1973. Έχοντας αποκτήσει μεγάλη εμπειρία, ακόμα και στο εξωτερικό προσφέρει στους πελάτες της αξιόπιστες,ασφαλείς και άνετες λύσεις στον τομέα των μετακινήσεων. Η εταιρία διαθέτει έναν αρκετά μεγάλο στόλο από υπερσύγχρονα και άκρως πολυτελή λεωφορεία, αλλά και “ minivan viano”πάντα διαθέσιμα να ικανοποιήσουν τις επιθυμίες, ακόμα και του πιο απαιτητικού πελάτη, εξασφαλίζοντας την άνετη μεταφορά του.

Στόχος της εταιρίας είναι να συνδυάσει την ασφάλεια με την πολυτέλεια και την άνεση, προκειμένου να χαρακτεί στη μνήμη του πελάτη η εμπειρία του τουρισμού ,είτε αυτή είναι εξωτερική, είτε εσωτερική.Συγκεκριμένα, η εταιρία μας διοργανώνει εκδρομές συλλόγων, μαθητών, συνεδρίων καθώς και μεμονομένων ατόμων ( privategroup ) νοικιάζοντας ανά πάσα στιγμή το προσωπικό τους λεωφορείο, τα φημισμένα στο εξωτερικό “minivan viano”Τέλος, το προσωπικό μας είναι άρτια εκπαιδευμένο, γνωρίζοντας ξένες γλώσσες και πάντα διαθέσιμο να υλοποιήσει οποιαδήποτε επιθυμία του πελάτη.

ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ

1973

Η εταιρία UTC Travel βρίσκεται κοντά σας από το 1973 προσφέροντας στους πελάτες της ένα άνετο μα πάνω απ’όλα ασφαλές ταξίδι.
Σήμερα

Σήμερα, έχοντας αναβαθμίσει σε υπέρτατο βαθμό το στόλο μας, διαθέτουμε μια μεγάλη ποικιλία από σύγχρονα, πολυτελή, νέα μοντέλα τουριστικών λεωφορείων, καθώς και τα φημισμένα στο εξωτερικό minivan viano. Νιώθουμε υπερήφανοι που στον χώρο του τουρισμού είμαστε από τις ελάχιστες εταιρίες στην Ελλάδα που εισαγάγαμε και εφαρμόσαμε έμπρακτα τα λεγόμενα “minivan viano”,ακόμα και για ιδιωτικές χρήσεις.

Μπορείτε να επιλέξετε το ιδανικό τουριστικό αυτοκίνητο (λεωφορείο ή minivan viano)που ανταποκρίνεται στις προσωπικές σας επιθυμίες, ικανοποιώντας τις ανάγκες σας ανάλογα με τις δραστηριότητες που έχετε σκεφτεί να υλοποιήσετε, είτε επαγγελματικές, είτε ψυχαγωγικές, προκειμένου να μετακινειθείτε στον προορισμό της αρεσκείας σας με ασφάλεια και στυλ.